TINKERCAD КӨМЕГІМЕН ARDUINO ПЛАТФОРМАСЫНДАҒЫ СХЕМАЛАРДЫ ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ МОДЕЛЬДЕУ - Қазбекқызы, Қ.; Даулетбаева, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада біз Tinkercad ортасында негізгі модульдердің қосылуын және оларды бағдарламалауды қарастырамыз. Мақаланы оқи отырып, сіз Tinkercad веб-платформасының көмегімен теориялық және практикалық ұғымдарды түсіну үшін дағдыларды оңай жетілдіресіз және бағдарламалау білімін тиімді пайдалана аласыз.Схеманы дұрыс қосу, бағдарламалау және белгілі бір мақсаттарға жету үшін модельдеу арқылы кез келген жерде қажетті нәтижеге бағытталған өнімділікке қол жеткізесіз. Мұнда біз Tinkercad ортасында кейбір эксперименттерді де қарастырдық.
Keywords: tinkercad; жарықдиод; arduino платформасы; блок-схема; потенциометр