СОТ БИЛІГІН ЖЕТІЛДІРУ УАҚЫТТЫҢ ТАЛАБЫ - Амиржанова, Д.; Мукашева, Г.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Автор өз жұмысын жазуда Қазақстан Республикасында сот билік жүйесін жетілдіру бағытында, оның құқықтық негіздерін айқындауда пайдалануға болатындығын жəне уақыттың талабына сəйкес орын алып отырғандығын берген. Сонымен бірге, елімізде жүргізіліп, жалғасын тауып жатқан да құқықтық реформаларды одан əрі қарай дамыту еліміз үшін пайдасы зор іс екендігін ашуға тырысқан.