ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУ ЖАҒДАЙЫНДАҒЫ ЗАМАНАУИ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Ибраева, А.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада инклюзивті білім беруде инновациялық технологияларды қолдану мәселесі қарастырылған. Оқушылардың ерекше білім қажеттіліктері мен жеке мүмкіндіктерін ескере отырып, білім алуға тең қол жеткізуді қамтамасыз ететін арнайы құралдарды қолдану қажеттілігі қарастырылды.
Keywords: инклюзивті білім беру; жаңашыл технологиялар; оқытудың техникалық құралдары; педагогикалық технологиялар