ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР– ҰРПАҚТЫ АДАМГЕРШІЛІККЕ ТӘРБИЕЛЕУДЕГІ БАСТЫ ҚҰРАЛ - Шалдыбаева, Б.Т.; Жакиева, У.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ұлттық құндылықтар арқылы оқушылардың ойлау қабілетін дамыта отырып, оларды адамгершілікке тәрбиелейміз. Мақалада жақсы тәрбиенің негізі ретінде ұлттық құндылықтар қарастырылады.
Keywords: ұлттық құндылық; адамгершілік; тәлім–тәрбие; педагогикалық кӛзқарас