БІЛІМ БЕРУДІ ЦИФРЛАНДЫРУ - Хакимова, Т.Х.; Спабекова, Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Цифрландыру қазіргі заманның талабының өзекті мәселесі болып табылады. Білім берудегі цифрлық технологияларды оқытудың мақсаты студенттердің бойында цифрлық технологиялар саласындағы кәсіби, арнайы құзыреттерді дамыту болып табылады; заманауи сандық ресурстарды өз бетінше іздеу және жобалау дағдыларын дамыту арнайы пәндер бойынша оқу процесін жеделдету.
Keywords: білім беруді цифрландыру; кәсіптік даярлау; болашақ педагог; "сандық" құзіреттіліктер; девайс