ҚАЗАҚ ТІЛІ САБАҒЫН ОҚЫТУДА АҚПАРАТТЫҚ-КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ - Исова, Э.А.; Омарова, Д.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Берілген мақалада қазақ тілі сабағын эффектитвті оқытуда ақпараттық-коммуникациялық технологияларды пайдаланудың рөлі жайлы айтылады. 21 ғасыр талабына сай пайда болған технологиялар түрлері мен ерекшеліктері ажыратылып, оларды қолдану тиімділіктері көрсетілді. Яғни оқыту процесінде оқушы бойындағы білім, білік, дағды қалыптастырушы факторлар ішінде АКТ-ның алар орны ерекше.
Keywords: АКТ; технология; əдіс; қазақ тілі пəні; білім беру