ПЕДАГОГИКА КУРСЫН ОҚЫТУ БАРЫСЫНДА ЭЛЕКТРОНДЫ МЕДИАРЕСУРСТАРМЕН СТУДЕНТТЕРДІҢ ӨЗІНДІК ЖҰМЫСЫН МОДЕЛЬДЕУ - Ташетов, А.А.; Сынабаева, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі. Жұмыста медиапедагогика арнайы ғылыми-педагогикалық білім ретінде негізделген, педагогика курстарын оқытуда медиаресурстарды пайдалана отырып, студенттердің өзіндік жұмысын ұйымдастыру моделі ұсынылған. Əлеуметтік педагогиканың мəні мен ерекшеліктері туралы білімді қалыптастыру кезінде студенттердің медиамəтіндермен өз бетінше жұмыс істеу дағдыларын дамытуға ерекше көңіл бөлінеді.
Keywords: медиа; мəдениет; медиаресурстар; медиабілім; медиақпарат; медиапедагогика; медиадидактика; сыни ойлау; медиамəтін