ПЕДАГОГТЕРДІҢ КӘСІБИ ДАМУЫНДАҒЫ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Искиндирова, Л.А.; Куантаева, Д.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Баяндамада nедагогтің кәсіби өсуіне жағдай жасау мәселелерінің тиімді шешімін табу, сондай-ақ оларды жетілдіру жолдары қарастырылған. Педагогтің кәсіби дамуын, оның құзыреттілігін, nедагогикалық шеберлігін арттырудың маңыздылығы ашылады.
Keywords: білім беру; инновация; кәсіби даму; құзыреттілік; nедагогикалық шеберлік