БАСТАУЫШ МЕКТЕПТЕГІ ИНФОРМАТИКА - Хасанова, С.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2016)
Ұсынылып отырған оқу құралының бірінші тарауында бастауыш мектепте информатиканың пропедевтикалық курсын оқытудың мақсаты мен міндеттері, оқу мазмұны, бастауыш мектеп оқушыларына информатиканы оқытуды ұйымдастыру әдістері, ал екінші тарауында бастауыш сыныпқа арналған компьютерлік бағдарламалар қарастырылып, практикалық тапсырмалар келтірілген. Оқу құралы жалпы орта мектептің информатика пәнінің мұғалімдеріне, педагог мамандар дайындайтын жоғарғы оқу орындары студенттеріне ұсынылады.
Keywords: Компьютерлік жүйелер және тораптар; ҚМПИ оқытушыларының еңбектері