Ы.АЛТЫНСАРИННІҢ МҰРАСЫНДА ОҚУШЫЛАРҒА КƏСІПТІК БІЛІМ БЕРУДІҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ЖАҒДАЙЛАРЫ - Дуйсембекова, Ш.; Серикова, Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада оқушыларға кəсіби бағдар берудің педагогикалық жағдайлары қарастырылған, олар педагогикалық диагностика, кəсіби кеңес беру, əңгіме жүргізу.
Keywords: кəсіби бағдар; диагностика; кəсіби кеңес; əңгіме