МЕКТЕПТЕГІ АҚПАРАТТЫҚ САЯСАТТЫ ЖҮЙЕЛІ ЖҮРГІЗУ – БІЛІМ САПАСЫН АРТТЫРУДЫҢ КЕПІЛІ - Кудесова, Г.М.; Сулекина, Н.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі: Білім беру ұйымында білім сапасын арттырудың бірден бір жолы – ақпараттандыру бөлімі. Ақпараттық саясат жүйелі жүргізілсе мектептің білім сапасы көтеріледі. Мақсаты: Білім беру ұйымында ақпараттық саясат жұмысын өз деңгейінде жүйелі жүргізу.
Keywords: ақпараттану; қашықтық; технология