БАСТАУЫШ МЕКТЕПТЕГІ БІЛІМ САПАСЫН АРТТЫРУДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Садуакасова, Г.Р.; Нургазина, Н.О. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада қазіргі таңда әр мұғалімнің алдына қоятын мақсаты мен міндеттерінің ең бастысы қарқынды да тез дамып келе жатқан әлемде білікті де білімді және жан-жақты көзқарастары қалыптасқан жеке тұлғаны қалыптастыруы туралы жазылған. Бүгінгі күннің талабы осы тиімді технологияларды игеру және білім беруде қолдана алу, бейімделу.
Keywords: технологиялар; білім беру; интернет желісі; ақпараттық; цифрландыру