МЕКТЕПТЕГІ КƏСІБИ ҚАУАМДАСТЫҚТЫҢ МҰҒАЛІМДЕРГЕ ҚОЛДАУ КӨРСЕТУДЕГІ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Сюндикова, Д.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі мақалада заманауи мектептегі кəсіби қоғамдастық қызметі туралы баяндалған. Қоғамдастық бірлестікті құрудың мақсат-міндеттері, педагог ұжымына сапалы ықпал ету жолдары айқындалған. Мақсаты: инновациялық əрекеттерін үш деңгейлік біліктілік курстарынан өткен мұғалімдердің кəсіби жетілуі.
Keywords: кəсіби қоғамдастық; инновация; кəсіби-педагогикалық тəжірибе