QUIZIZZ ҚОСЫМШАСЫ АРҚЫЛЫ БІЛІМАЛУШЫЛАРДЫҢ БІЛІМДЕРІН БАҒАЛАУ - Халыкова, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада қазіргі кезде оқу процесіне қажетті ақпаратты–коммуникациялық технологияларды қолданудың маңыздылығы туралы айтылады. Quizizz қосымшасын сабақта қолданудың қажеттілігі кез–келген білімалушының сабаққа деген қызығушылығын арттыратын факторларының бірі екендігі мақалада көрініс табады.
Keywords: Quizizz.com; сауалнама; тест; білімалушылар