ӨСКЕЛЕҢ ҰРПАҚТЫ ТӘРБИЕЛЕУДЕ ОТБАСЫ МЕН МҰҒАЛІМНІҢ ӨЗАРА БАЙЛАНЫСЫНЫҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Жантлесова, М.Х.; Омарова, Г.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мектеп пен ата–ана арасында толыққанды қарым–қатынас орнату – білім беру үдерісінің барлық қатысушыларын қанағаттандыратын және сапалы білім берудің негізі болып табылатын байланыс түрі. Мақалада өскелең ұрпақты тәрбиелеуде отбасы мен мұғалімнің өзара байланысының маңыздылығын түсіну жолдары қарастырылады.
Keywords: жасөспірімдер тәрбиесі; отбасы құндылықтар; өзара әрекеттесу; үйлесімді қарым–қатынас; бірлескен жұмыс