ТОЛЫМСЫЗ СӨЙЛЕМДЕРДIҢ ЗЕРТТЕЛУI - Шолпанбаева, Г.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Бұл мақалада толымсыз сөйлемдердiң зерттелуiнің жасалуы жайында айтылады.
Keywords: диалог; контекст