ЖАСТАРҒА ҰЛТТЫҚ РУХАНИ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ ТƏРБИЕ МƏСЕЛЕЛЕРІ - Хамзина, Күлшат Бақытжанқызы (My University, 2018)
Аннотация Бұл мақалада жастарға ұлттық рухани құндылықтарды қалыптастырудағы тəрбие мəселелері қарастырылады. Аннотация В этой статье рассматриваются вопросы образования молодежи в формировании национальных духовных ценностей. Аbstract In these articles, the question of generation of the younger generation of national spiritual values is examined.
Keywords: тұлға; құндылық; рухани; тəрбие; құрмет; личность; ценность; духовность; воспитание; уважение; personality; value; spirituality; education; respect