ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ОҚЫТУ МЕН ТӘРБИЕЛЕУДІҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ СТРАТЕГИЯЛАРЫ - Исмаилова, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Инклюзивті білім берудегі оқыту мен тәрбиелеудің инновациялық стратегиялары бүгінде сан алуандығымен ерекшеленеді. Мақалада инклюзив білім берудегі оқыту мен тәрбиелеудің жолдарына, инновациялық стратегияларына тоқталатын боламыз.
Keywords: Инклюзивті білім берудегі оқыту; тәрбиелеудің жаңа бағыттары; педагогика; психология; қашықтықтан оқытуға инновациялық стратегиялар; әдістеме