«САБАҚТЫ ЗЕРТТЕУ» ТƏСІЛІ ЭКСПЕРИМЕНТАЛДЫҚ ЗЕРТТЕУДІҢ ЕРЕКШЕ НЫСАНЫ РЕТІНДЕ» - Ильясова, Гульбаршын Аяпбергенкызы; Жаменкенова, Назгуль Зайнуллиновна (My University, 2018)
Аннотация Өзектіліг: Білім сапасын деңгейін арттыру үшін өте қолайлы Мақсаты: Нəтижелерді бақылауды жақсарту , оқу мүддесімен басқарылатын практикалық іс-əрекеттегі зерттеу жəне сыни іс-əрекеттегі зерттеу. Аннотация Актуальность: Подходящий для повышения уровня качества обучени Цел: Улучшение контроля результатов, исследование практической деятельности, управляемый интересами обучения и исследование критической деятельности Abstrakt Relevance: The relevance of research is very convenient for increasing the degree of education quality. The aim is to improve the control of results, practical action research conducted by studying concern, critical action research. Gool: The aim is to improve the control of results, practical action research conducted by studying concern, critical action research.
Keywords: зерттеу; білім сапасы; сыни ойлау; əдістер; исследования; качество образования; критическое мышление; методы; researches; quality of education; critical thinking; methods