ҚАЗАҚ ТІЛІ САБАҚТАРЫНДА ОҚУШЫЛАРДЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫ - Курманова, А.А.; Исенова, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Оқушыларды ОЖСБ дайындау кезіңде қазақ тілі сабақтарында функционалдық сауаттылығын дамыту жолдары көрсетілген. Мақалада мәтінмен жұмыс түрлері қарастырылады.
Keywords: функционалдық сауаттылық; ОЖСБ; білім беретін мектептер; мемлекеттік бағдарлама; түсіну қабілетін дамыту