УЧЕНИЕ КАК СОЦИОКУЛЬТУРНАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ - Шевченко, Л.Я. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Білім беру əлеуметтануының басты мəселесі – оның тиімділік жағдайын анықтау. Білім саласындағы адам қызметінің негізгі түрі – оқу болса, білім саласы қызметінің барлық факторлары оқу қызметінің саласы арқылы анықталады.