ДЕВИАНТТЫ МІНЕЗ-ҚҰЛЫҚТЫ ЖЕТКІНШЕКТЕРМЕН ҚАРЫМ-ҚАТЫНАС ТРЕНИНГТЕРІ - Куребаева, Г.А. (My University, 2019)
Аннотация Мақалада балалардың психологиялық-əлеуметтік дамуындағы девианттық мінез- құлық мəселелері қарастырылған. Автор əлеуметтік-психологиялық тренингтің девиантты мінез-құлықты дұрыстау құралы ретіндегі маңыздылығына басты назар аударады. Abstract The article is devoted to consideration of problems of deviant behavior in the psychological and social development of children. The author pays attention to the importance of social and psychological training as one of the means widely used for correction of deviant behavior.
Training on communication with teenagers with deviant behavior
Keywords: девианттық мінез-құлық; əлеуметтік-психологиялық тренинг; бейəлеуметтік мінез-құлық; deviant behavior; socio-psychological training; asocially behavior