МЕКТЕП ЖАСЫНА ДЕЙІНГІ БАЛАЛАРДЫ РУХАНИ МӘДЕНИЕТТІЛІККЕ ТӘРБИЕЛЕУ - Темирханова, К.Ш.; Қара, Ә.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада Мектеп жасына дейінгі балалардың рухани тәрбиелеудің мәні мен маңызы сараланады. Сонымен қатар мәдениет, рухани мәдениет ұғымдарына түсінік беріледі және мектеп жасына дейінгі балаларды тәрбиелеудегі халықтық педагогиканың ролі жайлы қарастырылады.
Keywords: тәрбие; халықтық педагогика; мәдениттілік тәрбиесі; рухани тәрбие; әлеуметтік орта; мектеп жасына дейінгі тәрбие