ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ МАЗМҰНЫ–ЗАМАН ТАЛАБЫ - Спаналиева, Г.Т.; Зайпиля, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі және мақсаты Қазіргі таңда білім беру процесі түбегейлі қайта жасалып, білім беру саласына өзгерістер енгізілгені белгілі. Мақалада білім беру жүйесіндегі тенденциялар нақтыланды. Жаңартылған білім мазмұны бойынша оқу сапасын жақсарту мәселесі қарастырылған.
Keywords: жаңартылған білім беру; құзыреттілік; интербелсенді оқу