«Физикалық географиядан тапсырмалар мен жаттығулар жинағы» - Баубекова, Т.К.; Баймаганбетова, К.Т.; Загорулько, В.В.; Жусупова, А.У.; Баймаганбетова, Б.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Әдістемелік құралда берілген тапсырмалар,жаттығулар,географиялық есептер арнайы және пәндік құзыреттерді дамытуға арналған. Берілген тақырыптар бойынша географиялық терминдерге, ұғымдарға сипаттама ұсынылған. Сонымен қатар «Атмосфера»тарауында географиялық есептерді шығаруға арналған алгоритімдер берілген. Әдістемелік құрал география мамандығында оқитын студенттерге, жалпы білім беретін орта мектептердегі география пәні мұғалімдеріне пайдалануға ұсынылады.
«Сборник задач и упражнений по физической географии»