ТӘРБИЕ ПРОЦЕСІНДЕ ОТБАСЫ, МЕКТЕП ЖӘНЕ ҚОҒАМ АРАСЫНДАҒЫ ӨЗАРА ӘРЕКЕТТЕСУДІҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Каппасова, Ш.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Тәрбие – бұл күрделі және көп қырлы процесс, ол баланың жеке тұлға ретінде қалыптасуына, қоғамға бейімделуіне және өмірлік құндылықтарды меңгеруіне бағытталған. Бұл процесте отбасы, мектеп және қоғам сияқты үш маңызды институттың өзара әрекеттесуі шешуші рөл атқарады.
Keywords: тәрбие; отбасы; мектеп; қоғам; өзара әрекеттесу; бала дамуы; әлеуметтендіру