ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ ПӘНІ ОҚЫТУШЫСЫНЫҢ САНДЫҚ ҚҰЗЫРЕТТІЛІГІ - Битемір, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Әлемдік тәжірибе бойынша тілді тиімді меңгерту төрт дағды арқылы жүзеге асырылады. Мақалада студенттерге тілдік төрт дағдыны (айтылым, оқылым, тыңдалым, жазылым) ақпараттық–коммуникациялық технология элементтерінің көмегімен оқытудың тиімді жақтары қарастырылады.
Keywords: ақпараттық–коммуникациялық технология; жеті модуль; тілдік дағдылар; жаңашыл оқытушы