НЕГІЗГІ МЕКТЕП ОҚУШЫЛАРЫНА МАТЕМАТИКАЛЫҚ ҰҒЫМДАРДЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУ ӘДІСТЕРІМЕН ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ–ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ШАРТТАРЫ - Альмуханова, А.Қ. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада негізгі мектеп оқушыларына математика сабақтарында функционалдық сауаттылықты қалыптастыру әдістері және қалыптастыру барысында психологиялық–педагогикалық шарттарын қою жолдары қарастырылады.
Keywords: функционалдық сауаттылық; психологиялық–педагогикалық шарттары; математика; негізгі мектеп; ұғымдарды қабылдау