ЖАС ҰРПАҚТЫ РУХАНИ ҚҰНДЫЛЫҚТАРМЕН ТƏРБИЕЛЕУ ЖҮЙЕСІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Ивышева, Эльмира Кияковна (My University, 2018)
Аннотация Өзектілігі. Менің ойымша осы таңдап алынған тақырыбымның өзектілігі – білім сапасын арттырып қана қоймай, адамгершілік пен ар – ұят бар жерде шындық пен əділдік болады жəне тəрбиесі бар жас ұрпақтың адамгершілік рухы жоғары болады. Қазіргі кездегі елімізді толғандыратын мəселелердің бірі – жаңа технологияларды меңгеріп, білім сапасын арттыру. Яғыни, осы тұрғыда жеке тұлғаны білімге ғана шақырып қоймай, адамгершілікке, əдептілікке, адалдыққа, имандылыққа баулу. Аbstract Relevance. In my opinion the relevance of this title is not only to improve the quality of education, but also to be honest and fair where there is moral and conscience, and the moral spirit of the younger generation will be high. One of the problem of our country is currently facing is the acquisition of new technologies and enhancing the quality of education. By the way, this context not only to educate the individual for education, but also to promote morals, courtesy, honesty and morality.
Keywords: адамгершілікке; əдептілікке; адалдыққа; имандылыққа; ұят; нравственности; добропорячности; честности; нравственности; совести; courtesy; honesty; morality