ХИМИЯ ПƏНІН ОҚЫТУДА АҚПАРАТТЫҚ-КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНУ - Сəду, А.Ә.; Маликова, А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: Жаңа дəуірде қолданысқа ие кез келген технологияларды химия пəнінде, лабораториялық процесті визуалды көру үшін оқушының сол пəнге деген қызығушылық сезімін ояту. Мақсаты: Химия пəнін оқытуда əртүрлі бағдарламаларды, тиімді əдістерді ақпараттық коммуникациялық технологиялар арқылы пайдалану, түсіндіру.
Keywords: цифрлық технология; ақпараттандыру ғасыры; ақпараттық-коммуникациялық технологиялар; «Hyper Chem Professional» бағдарламасы; электронды кітаптар