ҒЫЛЫМИ–ПЕДАГОГИКАЛЫҚ КОНСАЛТИНГ ПЕДАГОГТЕРДІҢ КӘСІБИ ДАМУЫН СҮЙЕМЕЛДЕУ ҚҰРАЛЫ РЕТІНДЕ: ТӘЖІРИБЕ, ПРОБЛЕМАЛАР МЕН БАҒЫТТАР - Тойбазарова, М.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада тәрбие үдерісінде отбасы, мектеп және қоғам арасындағы әлеуметтік серіктестіктің маңыздылығы қарастырылады. Тәрбие жүйесінің тиімділігін арттыру үшін олардың өзара іс–қимылының негізгі аспектілері талданады. Сонымен қатар, әлеуметтік серіктестіктің оңтайлы модельдері ұсынылады.
Keywords: тәрбие; әлеуметтік серіктестік; отбасы; мектеп; қоғам; өзара іс–қимыл; ынтымақтастық