БОЛАШАҚ ПЕДАГОГ-ПСИХОЛОГ МАМАНДАРЫН ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУ ЖҮЙЕСІНЕ ДАЯРЛАУДЫҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ШАРТТАРЫ - Маханбетәбдиева, А.М.; Ысқақова, А.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада инклюзивті білім беру жүйесінде болашақ педагог-психологтарды даярлау мәселесі қарастырылады. "Құзыреттілік" ұғымына, оны болашақ сецилистерді тиімді дайындаудың педагогикалық шарттарының бірі ретінде дамытуға ерекше назар аударылады.
Keywords: құзыреті; құзыреттілік; дайындық; инклюзивті орта