ШАҒЫН ЖИНАҚТАЛҒАН МЕКТЕП ЖАҒДАЙЫНДА ЖАРАТЫЛЫСТАНУ-МАТЕМАТИКАЛЫҚ САБАҚТАР БАҒЫТЫНДА STEAM-БІЛІМ БЕРУДІҢ НЕГІЗІ РЕТІНДЕ ЖОБА ӘДІСТЕРІН ЕНГІЗУ - Мынбаева, Ж.Т.; Алимгазина, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл жұмыста шағын жинақталған, жалпы білім беретін мектепте математика және химия сабақтарында STEAM –білімде жоба әдісетіерін қалай және қандай нәтижелермен қолданылғаны туралы мәліметтер келтірілген. Оқушылармен жұмыс жасаудың қандай формалары, әдістері жүргізіліп, оқушының әзірленген жұмыс парақтарына мысалдар келтірілген.
Keywords: STEАM-білім беру; STEAM-BOX оқушылар; тәрбиешілер; тиімді; жоба әдісі