ДИДАКТИКАЛЫҚ КЕЙС – ЕТ МҮШЕЛЕП, ТАБАҚ ТАРТУ ҚҰРАЛЫ - Нурмухамбетова, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Автордың ойы бойынша дамып жатқан заманда өскелең ұрпақты қауіп–қатерлерден сүрінбей өткізу мақсатында ұлттық мұра негізінде тәрбиелеуіміз керек. Бұндай жағдайда жастар негатив пен жағымсыз ақпаратқа қарсы тұрып, сана мен ойы таза болады. Қонақжайлылық пен құрметті, адамға деген махаббатты, сыпайылық пен шыдамдылыққа ұлттық құндылықтар негізінде тәрбиелеуге болады. Біртұтас тәрбие бағдарламасына сәйкес тәрбие үрдісі арқылы жалпыадамзаттық және ұлттық құндылықтарды бойына сіңірген ұрпақты ӛсіреміз.
Keywords: ет мүшелері; табақ тарту; дәстүр; тәрбие; ұлттық мұра