ОПЫТ ПРИМЕНЕНИЯ ИННОВАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ И МЕТОДОВ В ПРАКТИКЕ СОВРЕМЕННОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Яхновец, Валентина Николаевна (My University, 2019)
Мақалада орыс тілі мен əдебиеті сабақтарында қолданылатын оқытудың интербелсенді əдістері жазылған.Сонымен қатар олардың жақсы жақтары келтірілген. Мысалдар қарастырылған. В статье описаны интерактивные методы обучения, применяемые на уроках русского языка и литературы. Описаныихпреимущества. Рассмотрены примеры. The article describes interactive teaching methods used in the lessons of Russian language and literature. Advantages are described .Considered examples.
Keywords: инновация (жаңашылдық); білім интербелсенді əдістер; ақпараттық- комуникативтік технологиялар; заманауи мектеп; педагогикалық технологиялар; инновация; образование; интерактивные методы; информационно- коммуникативные технологии; современная школа; innovation; education; interactive methods; information and communication technologies; educational technologies; modern school