ОҚУ ҮДЕРІСІНДЕ ЖОБАЛАП ОҚЫТУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ЖОЛДАРЫ - Алимова, С.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақала қазіргі заманғы білім беру үдерісінде жобалап оқыту технологиясын қолдану, оның түрлері мен ерекшеліктерін саралауға арналған. Мақала авторы жобалап оқыту технологиясының мазмұнына тоқталып, оны қолдану тәсілдері мен жоба түрлерінің негізгі сипаттарын анықтайды. Бұл технологияның тиімділігін қысқаша көрсетеді.
Keywords: жобалап оқыту технологиясы; жобалау әдістемесі; құзыреттілік; педагогикалық технология