БІЛІМ БЕРУДЕ «ҮШТІК ОДАҚ» ЖҰМЫСЫ АРҚЫЛЫ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ–ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ҚОЛДАУ ЖАСАУДАҒЫ МҮМКІНДІКТЕР - Байдильдаева, Н.Ч. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Педагогикалық және психологиялық қолдау арқылы «Үштік одақ» арасындағы байланысты тәрбиелеуді көздейді. Білім беру қызметінде ата–ана – бала – педагог жұмысы арқылы өзара қолдау жасаудағы мүмкіндіктер қарастырылады. Мақсаты: Білім алушыларға адами құндылықтарды қалыптастырады.
Keywords: білім беруде психологиялық–педагогикалық қолдау; педагогикалық кеңес беру; ата–аналарды педагогикалық қолдау мазмұны