ҚАЗАҚ САЯСАТТАНУ ҒЫЛЫМЫНЫҢ НЕГІЗІН ҚАЛАУШЫ - Күзембайұлы, А.; Ғабдрахимова, Ə.; Əлібек, Т. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Мақала Қазақстан Республикасы саяси ғылымының негізін қалаушы, тарих ғылымдарының докторы, профессор ҚР Саясаттану академиясының президенті Тлеміс Тлеуғабылұлы Мұстафинге арналған. Авторлар Т. Мұстафиннің мемлекетімізде саясаткерлерді даярлаудағы ұйымдастырушылық қабілеттерін айқындап, өмірбаянынан қысқаша деректер келтіреді.
Keywords: саясаттану; ғылыми үйірмелер; əлеуметтанулық зерттеулер; инновациялық əдістер