МЕКТЕП МҰРАЖАЙЫ: БІЛІМ МЕН ТƏРБИЕ БЕРУДІҢ БІР БАҒЫТЫ - Кенжегалиева, Сауле Капсултановна (My University, 2019)
Бұл мақалада "Рухани жаңғыру" басым ойлары негізінде заманауи білім беруде инновациялық технологиялар мен əдіс-тəсілдерді қолдана білу, білім мен тəрбие жұмысын ұйымдастыруда мектеп мұражайы жұмысы туралы мəселелер қарастырылады. В данной статье рассматриваются вопросы использования инновационных технологий и методики в современном образовании, работа школьного музея по организации образования и воспитания на основе идей «Духовного Возрождения». This article discusses the use of innovative technologies and methods in modern education, the work of the school museum on the organization of education and upbringing based on the ideas of "Spiritual Revival."
Keywords: рухани жаңғыру; əдіс-тəсілдер; инновация; заманауи білім мен тəрбие беру; мектеп мұражайы; духовное обновление; методы; инновации; современное образование и воспитание; школьный музей; spiritual renewal; methods; innovations; modern education and upbringing; school museum