Ө.М. СҰЛТАНҒАЗИН – ҚАЙТАЛАНБАС ТҰЛҒА - Омирзак, А.; Келинбердиева, Ы.С.; Шалгимбеков, А.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Мақалада Ө.М. Сұлтанғазиннің Қазақстанның ғылым саласындағы алатын орны, Қазақ ғарыш зерттеу саласындағы еңбектері, ұлы ғұламаның өмірбаяны мен ұрпақтары туралы зерттелген мəлімет берілді.
Keywords: Ө.М. Сұлтанғазин; ғалым; ғарыш; ірі тұлға; қоғам қайраткері