ХИМИЯДА КОМПЬЮТЕРЛІК ТЕХНОЛОГИЯНЫ ҚОЛДАНУДЫҢ НЕГІЗГІ БАҒЫТТАРЫ - Бейсенбаева, Ж.Б.; Губенко, М.О. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Қазіргі заманда әлемді ақпараттық технологиялар мен компьютерлік техникасыз елестете алмаймыз. Ақпараттық технологияларды меңгеру, коммуникацияға түсу, мәселелерді шешу - заманауи білім беру сапасының жаңа құрамдас бөлігі болып табылады.
Keywords: Компьютер; жетістік; компьютерлік бағдарлама; химия