ҚАЗАҚ ТІЛІ ПӘНІ БОЙЫНША БАСТАУЫШ СЫНЫП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН ДАМЫТУ НЕГІЗДЕРІ - Нұржанова, Б.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада бастауыш сынып оқушыларының фунционалдық сауаттылығын дамыту негіздері айтылады. Сауаттылықтың құрамдас бөліктері көрсетіледі. Қазақ тілі сабағында қолданылатын әдіс-тәсілдердің тиімділігі аталады.
Keywords: бастауыш мектеп; функционалдық сауаттылық; сөйлеу әрекеті; жетілдіру құзіреті