ЗАМАНАУИ ҚОҒАМНЫҢ РУХАНИ ӨМІРІ ШАРТЫНДА ПЕДАГОГТЕРДІҢ КӘСІБИ ДАМУЫНЫҢ МӘСЕЛЕЛЕРІ - Төретаева, Ж.С.; Нұрахметова, А.Б.; Қараулова, Қ.М. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Мақалада, қазіргі заманда оқушыға сапалы білім беру үшін, мұғалімнің өзінің педагогикалық білімі, іс-тәжірибесі жоғары деңгейде болу керектігі жайлы айтылады. Әр ұстаз – ХХІ ғасыр мұғаліміне сай болу үшін – ізденімпаз ғалым, нәзік психолог, жан-жақты шебер, білімпаз, кез-келген ортаның ұйытқысы болуы маңызды екені көрсетіледі.
Keywords: :педагог; оқушы; шебер; болашақ; білімді; жаңарту