ЗАМАНАУИ ҮЗДІКСІЗ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ БІЛІМ БЕРУДІҢ ӨЗЕКТІ МƏСЕЛЕЛЕРІ - Утегенова, Б.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі мақалада заманауи білім беру жүйесінде үздіксіз білім беру кəсіби педагогикалық білім беруімен ұштастылып қарастыруда. Үздіксіз педагогикалық білім берудің үш түрі сипатталған. ҚР педагогтарының үздіксіз білім алудағы негізгі ерекшеліктері мен талаптары сипатталған. Мақсаты: заман талабына сай үздіксіз педагогикалық білім беру жүйесі зерттелген.
Keywords: əлемдік білім беру жүйесі; үздіксіз педагогикалық білім беру; кəсіби-педагогикалық құзыреттілігі