П.П. ЕРШОВ И ЕГО ПОЭМА «СУЗГЕ» - Жаркова, В.И.; Костина, М.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада П.П. Ершовтың «Сүзгі» көркем шығармасының қазақ əдебиетімен байланысы қарастырылады.