БІЛІМ БЕРУ ҮРДІСІНДЕ БАСТАУЫШ МЕКТЕП ОҚУШЫЛАРЫНА СЫН ТҰРҒЫСЫНАН ОЙЛАУҒА ҮЙРЕТУ - Бақтығалиева, Д.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада бастауыш мектеп оқушыларының сыни ойлауды үйретудің шарттары жəне кезеңдері, білім беру үрдісінде бастауыш мектеп оқушыларының сыни ойлауды үйретудің əдіс тəсілдері көрсетілген. Бастауыш мектеп оқушыларының сыни ойлауын үйрету барысындағы оқушыларда қалыптасатын дағдылар сипатталған.
Keywords: сыни ойлау; үйрету; бастауыш сынып оқушылары; дағды; мұғалім