АЛГОРИТМ ӘДІСІН ҚОЛДАНУ АРҚЫЛЫ ЗЕРТХАНАЛЫҚ ЖҰМЫСТЫҢ НӘТИЖЕЛЕРІН ГРАФИКАЛЫҚ ӨҢДЕУ - Кафизова, Г.М.; Мурзахметова, А.А.; Бабич, С.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақала зертханалық немесе практикалық жұмыстардан алынған мәліметтерді өңдеудің алгоритмдік әдісіне арналған. Атап айтқанда, графикті құру, градиентті есептеу және градиенттің физикалық мағынасын анықтау үшін арнайы алгоритмдерді құру әдісі қарастырылады. Мақала авторлары физикалық есептерді шешуге және зертханалық жұмыстарды жүргізуге бағытталған бақылау және эксперименттік топтарда сынақтан өткен графикалық өңдеу алгоритмдерінің жүйесін әзірледі.
Keywords: алгоритм; график; өңдеу; градиент