ВЛИЯНИЕ ДЕТСКОЙ ЛИТЕРАТУРЫ НА ФОРМИРОВАНИЕ ЛИЧНОСТИ И РЕЧЕВОЕ РАЗВИТИЕ ДОШКОЛЬНИКОВ - Бекмурзина, Ж.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада мектеп жасына дейінгі балалардың сөйлеуінің дамуына жəне тұлға ретінде қалыптасуына балалар əдебиетінің əсері көрсетілген.