ПРАВОВЫЕ ОСНОВЫ ФИЗИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ И СПОРТА В СТРАНАХ ЗАПАДНОЙ ЕВРОПЫ - Есентаева, Д.А.; Плужнов, А.Е. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада елдер ішіндегі Батыс Еуропа аумағында дене тəрбиесі жəне спорт жайында заңдылықтар қарастырылған.