ХИМИЯДАН ОЛИМПИАДАЛЫҚ ЕСЕПТЕРДІҢ ЖІКТЕЛУІ ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ШЫҒАРУДЫҢ КЕЙБІР АСПЕКТІЛЕРІ - Скендір, Г.И. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Қазіргі кезде мектеп оқушыларымен пәндік олимпиадаларға дайындалу жұмысына мектептерде үлкен көңіл бөлінеді. Химиядан есептер шығару білім алушыларға теориялық білімді тереңдетуге, оны стандартты емес жағдайда пайдалануға, математикалық ой-өрісін дамытуға мүмкіндік береді. Мақалада химиядан олимпиадалық есептердің жіктелуі туралы ақпарат келтірілді және есептерді шығару әдістемесінің кейбір нұсқалары көрсетілді.
Keywords: химиялық есептер; пәндік олимпиада; шығару әдістемесі